AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek gördüyseniz:

  • Sizi hazır olmadığınız kararlar almaya zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yırtık elbise dikmek kazançlı çıkacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yırtık çorap dikmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık dikmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık pantolon dikmek nefsine uyacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine inanılır.

Kahve falında yırtık erkek ayakkabısı görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık ayakkabı diktirmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir