AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık elbise dikmek

Kahve falında yırtık elbise dikmek

Kahve falında yırtık elbise dikmek önünün kapanacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yırtık elbise dikmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Kahve falında yırtık elbise dikmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yırtık çorap dikmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında yırtık pantolon dikmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık dikmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık elbise görmek sıkıntıya düşüreceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Kahve falında elbisede yırtık görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir