AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık pantolon dikmek

Kahve falında yırtık pantolon dikmek

Kahve falında yırtık pantolon dikmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, büyük bir projenin başına geçileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, mal kaybına uğrayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık pantolon dikmek gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında yırtık pantolon dikmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonun yırtık olduğunu görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yırtık pantolon görmek sorumlu tutacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağı yırtık pantolon görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonu yırtık görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işarettir.

Kahve falında yırtık kot pantolon görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık dikmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir