AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık dikmek

Kahve falında yırtık dikmek

Kahve falında yırtık dikmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yeni duygular tadacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yırtık dikmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık pantolon dikmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yırtık dikmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yırtık çorap dikmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık elbise dikmek daha pozitif biri olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek yollarının açılacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık iç çamaşır görmek kendisini iyi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir