AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık çorap giymek ün sahibi birisi olunacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorabının yırtık olduğunu görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek mal sahibi olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir