AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık cep görmek

Kahve falında yırtık cep görmek

Kahve falında yırtık cep görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, dinamik olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık cep gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yırtık cep görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep saati görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının cep telefonunu görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek sağlığından olacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında cep tel bulmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir