AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep saati görmek

Kahve falında cep saati görmek

Kahve falında cep saati görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında cep saati gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Kahve falında cep saati görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cebrail ismini görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde cep telefonu görmek yönetici makamına geleceğine, üzeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunu bulmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek yüzünün kızaracağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cepte yılan görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında cep te görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek sağlığının geri geleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir