AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık çarşaf görmek

Kahve falında yırtık çarşaf görmek

Kahve falında yırtık çarşaf görmek işinin gücünün yaver gideceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kazancının helal para olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında yırtık çarşaf gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yırtık çarşaf görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf pike görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret eder.

Kahve falında çarşaflı bayan görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çarşafta yatmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı olduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında dağınık çarşaf görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaf giyen kadın görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir