AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yanlış işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ipte asılı çarşaf gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, eve huzurun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında çarşaf asılı görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine işaret eder.

Kahve falında asılı çarşaf görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ipte asılı adam görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir