AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf pike görmek

Kahve falında çarşaf pike görmek

Kahve falında çarşaf pike görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çarşaf pike gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Kahve falında çarşaf pike görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı pike görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi pike görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe pike görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pike takımı görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mavi pike takımı görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pike satın almak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında pike almak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir