AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Kahve falında yıldızsız gökyüzü gördüyseniz:

  • Biraz daha detaylı çalışarak ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çok fazla yıldız görmek sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldızlar görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yardımının olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir