AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek yıkılacağına, üzüleceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Kahve falında birçok yıldız görmek dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok yıldızın kaydığını görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde birçok uçak görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek çok zor günler geçireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir