AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine yıldız yağdığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden toprak yağdığını görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir