AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlı kolye görmek

Kahve falında yıldızlı kolye görmek

Kahve falında yıldızlı kolye görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ailesinden hayır göreceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızlı kolye gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kolye görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldızlı kolye görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız tornavida görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayın etrafında yıldız görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yıldızın patladığını görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızlara yükselmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir