AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın etrafında yıldız görmek

Kahve falında ayın etrafında yıldız görmek

Kahve falında ayın etrafında yıldız görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ayın etrafında yıldız gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında ayın etrafında yıldız görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında etrafı sulamak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı temizlemek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken etrafa bakmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami etrafında kalabalık görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında masanın etrafında oturmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı sarılmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir