AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız tornavida görmek

Kahve falında yıldız tornavida görmek

Kahve falında yıldız tornavida görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok para kazanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, içebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız tornavida gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Kahve falında yıldız tornavida görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında tornavida satın almak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tornavida bulmak afiyette ve keyifte olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tornavida görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Kahve falında küme yıldız görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız toplamak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökte yıldız görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir