AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlara yükselmek

Kahve falında yıldızlara yükselmek

Kahve falında yıldızlara yükselmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sorunların çözüm bulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızlara yükselmek gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Kahve falında yıldızlara yükselmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, örnek insan olacağına işaret eder.

Kahve falında deniz sularının yükseldiğini görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında havaya yükselmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında nehrin yükseldiğini görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden göğe yükselmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansöre binip yükselmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz seviyesinin yükseldiğini görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaya yükselmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir