AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kolye görmek

Kahve falında yıldız kolye görmek

Kahve falında yıldız kolye görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kolye gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında yıldız kolye görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok ünlü bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yıldızlı kolye görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yıldız görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir