AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların toplandığını görmek

Kahve falında yıldızların toplandığını görmek

Kahve falında yıldızların toplandığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, saadetinin yükseleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında yıldızların toplandığını gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında yıldızların toplandığını görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında toplanmış ıhlamur görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı toplayamamak hedeflerine kavuşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında top lahana görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında evinin toplandığını görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında demir top görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz toplarken görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir