AnaSayfa / Genel / Kahve falında top lahana görmek

Kahve falında top lahana görmek

Kahve falında top lahana görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kişinin yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında top lahana gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Kahve falında top lahana görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz top lahana görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kara lahana sarmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında mor lahana görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek attığı adımların boşa gideceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana yemeği pişirmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir