AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanmış ıhlamur görmek

Kahve falında toplanmış ıhlamur görmek

Kahve falında toplanmış ıhlamur görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, imkânlarının azalacağına, bekarlar için evlenmeye, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, zorlukların geride kalacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında toplanmış ıhlamur gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında toplanmış ıhlamur görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıhlamur görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıhlamur toplamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıhlamur çayı görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıhlamur çiçeği toplamak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ıhlamur kaynatmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan ıhlamur toplamak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında ıhlamur çayı içmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir