AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz toplarken görmek

Kahve falında kiraz toplarken görmek

Kahve falında kiraz toplarken görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, nimet ve berekete ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında kiraz toplarken gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz toplarken görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplanmış kiraz görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kiraz toplandığını görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında daldan kiraz toplamak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlanmış kiraz görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir