AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin top oynadığını görmek

Kahve falında birinin top oynadığını görmek

Kahve falında birinin top oynadığını görmek sözleri tutulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin top oynadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topla oynadığını görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek duaların kabul göreceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Kahve falında top oynadığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin oynadığını görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin oynadığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir