AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların söndüğünü görmek

Kahve falında yıldızların söndüğünü görmek

Kahve falında yıldızların söndüğünü görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, geri planda kalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında yıldızların söndüğünü gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında yıldızların söndüğünü görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında yangının söndürüldüğünü görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında çakmak söndürmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, günbegün kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla ateş söndürmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yanan odunları söndürmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, isteklerinize kavuşacağınıza alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir