AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi suyla söndürmek

Kahve falında ateşi suyla söndürmek

Kahve falında ateşi suyla söndürmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, haksızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla ateş söndürmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında kor ateşi söndürmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek çok iyi şeylere, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun ateşi söndürmek üzüntü yaşamaya, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir