AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak söndürmek

Kahve falında çakmak söndürmek

Kahve falında çakmak söndürmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kısmetinin açılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına tabir olunur.

Kahve falında çakmak söndürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Kahve falında çakmak söndürmek zamandan da kar edeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çakmak kaybetmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet eder.

Kahve falında çakmakla oynamak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir çakmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında şimşek çakmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Kahve falında kibrit çakmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında nal çakmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında çakmak gazı doldurmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir