AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla ateş söndürmek

Kahve falında suyla ateş söndürmek

Kahve falında suyla ateş söndürmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla ateş söndürmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ateşi toprakla söndürmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalettir.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir