AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangını hortumla söndürmek

Kahve falında yangını hortumla söndürmek

Kahve falında yangını hortumla söndürmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek çok zor bir duruma düşeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla yangın söndürmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev yangını söndürmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan yangını söndürmek dünyasının iyileşmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yangın söndürmek çirkin iftiralara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir