AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangının söndürüldüğünü görmek

Kahve falında yangının söndürüldüğünü görmek

Kahve falında yangının söndürüldüğünü görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kalp kırmaya işaret eder.

Kahve falında yangının söndürüldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında yanan yangını söndürmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yangını söndürmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek bunun için her gün şükredeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Kahve falında yangın söndürme tüpü görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında orman yangın söndürmek planların boşa gideceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek daha bir sevileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yangını söndürmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir