AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların kaydığını görmek

Kahve falında yıldızların kaydığını görmek

Kahve falında yıldızların kaydığını görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızların kaydığını gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek şöhret elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Kahve falında yıldızların kaydığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yıldız kaydığını görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir