AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında tüm ailesinin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüm akrabaları bir arada görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüm sülaleyi bir arada görmek rızkından olacağına, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet eder.

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tüm aileyi görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir