AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ekmeğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalettir.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dilek tuttuğunu görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir