AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kaydığını görmek

Kahve falında yıldız kaydığını görmek

Kahve falında yıldız kaydığını görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sosyal yaşamınızı ya da aşk hayatınızı veya özel bir kişiyi dahil edebilirsiniz.

Kahve falında yıldızların kaydığını görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kaydığını görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok yıldızın kaydığını görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına inanılır.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir