AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte yıldız görmek

Kahve falında gökte yıldız görmek

Kahve falında gökte yıldız görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında gökte yıldız gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında gökte yıldız görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında gökte yıldızlar görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten yıldız toplamak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız ay görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızı eline almak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir