AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızları tutmak

Kahve falında yıldızları tutmak

Kahve falında yıldızları tutmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yıldızları tutmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına inanılır.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir