AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt saymak

Kahve falında kağıt saymak

Kahve falında kağıt saymak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kolaylık elde edeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt saymak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok kağıt para saymak güçten ve takatten düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kağıt para saymak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para saymak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt saymak yaşam şartlarının iyileşeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir