AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının para saydığını gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek dileklerinin yerine geleceğine, hak yoluna döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil para saymak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının parasını saymak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının para saydığını görmek haklılığının anlaşılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının para saydığını görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında para alıp saymak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek sermayesini riske etmeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında çok kağıt para saymak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir