AnaSayfa / Genel / Kahve falında para saydırmak

Kahve falında para saydırmak

Kahve falında para saydırmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, ihanete uğrayacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Kahve falında para saydırmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında para almak saymak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve para saymak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir para saydığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Kahve falında altın para saymak kısmetinin bollaşacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil para saymak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir