AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük tartışmalara gireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine dokunmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir