AnaSayfa / Genel / Kahve falında bombaların patladığını görmek

Kahve falında bombaların patladığını görmek

Kahve falında bombaların patladığını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bombaların patladığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında bombaların patladığını görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin bombalandığını görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalettir.

Kahve falında bombalandığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında el bombası atmak iyiliğe kavuşacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlayan bombalar görmek güzelliklere rast gelineceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında atom bombası görmek dik durmaya çalışacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Kahve falında evin bombalandığını görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Kahve falında uçakla bombalanmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, başarıyla geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir