AnaSayfa / Genel / Kahve falında teker patlamak

Kahve falında teker patlamak

Kahve falında teker patlamak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, dinç kalacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında teker patlamak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında bisikletin tekerinin patladığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında teker patlamak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tekerin patladığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek çok büyük hayır duası alınacağına, çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında patlak teker görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulur.

Kahve falında teker değiştirmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük teker görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon tekeri görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir