AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızı elinde görmek

Kahve falında yıldızı elinde görmek

Kahve falında yıldızı elinde görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, pişmanlığa, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızı elinde gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında elinde yıldız tutmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yıldız görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz yıldızını eline almak çok daha iyi günler göreceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında yıldızı eline almak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızı elinde görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk yıldızlar görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir