AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz yıldızını eline almak

Kahve falında deniz yıldızını eline almak

Kahve falında deniz yıldızını eline almak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, ayrılık yaşanacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında deniz yıldızını eline almak gördüyseniz:

  • Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz.

Kahve falında deniz yıldızını eline almak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yıldızı elinde görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızı eline almak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yıldız tutmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yıldız görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalettir.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz yıldızı yemek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir