AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yıldız görmek

Kahve falında elinde yıldız görmek

Kahve falında elinde yıldız görmek zaaflarına kapılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında elinde yıldız gördüyseniz:

  • Karar almadan önce daha fazla detay öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında yıldızı elinde görmek daima afiyette olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yıldız görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızı eline almak işlerinin çoğalacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde yıldız tutmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalettir.

Kahve falında deniz yıldızını eline almak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet eder.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızlı gökyüzü görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir