AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk yıldızlar görmek

Kahve falında rengarenk yıldızlar görmek

Kahve falında rengarenk yıldızlar görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yeni işlere atılacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında rengarenk yıldızlar gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Kahve falında rengarenk yıldız görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Kahve falında rengarenk yıldızlar görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında rengarenk civcivler görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk kıyafetler görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk oje görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk çiçekler görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, umutlarının kırılacağına işarettir.

Kahve falında rengarenk menekşe görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında saçı rengarenk boyatmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir