AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızı eline almak

Kahve falında yıldızı eline almak

Kahve falında yıldızı eline almak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kişinin fakirleşeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızı eline almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Kahve falında deniz yıldızını eline almak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde yıldız görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızı elinde görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yıldız tutmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak gönül sızılarının dineceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldızı eline almak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızlar görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldız görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir