AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız ve ay görmek

Kahve falında yıldız ve ay görmek

Kahve falında yıldız ve ay görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız ve ay gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, insanlarla uyumunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında ay ve yıldız görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız ay görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek istediği başarıyı göstereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çok büyük zararlar edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir