AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte ay yıldız görmek

Kahve falında gökte ay yıldız görmek

Kahve falında gökte ay yıldız görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, huzur ve saadet bulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sağlığından olacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet eder.

Kahve falında gökte ay yıldız gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, o masumların bedduasını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yüksek bir makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek zor günlerin biteceğine, yani babasına benzeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek günlerinin güzelleşeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir