AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve yıldız görmek

Kahve falında ay ve yıldız görmek

Kahve falında ay ve yıldız görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında ay ve yıldız gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız ay görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız ve ay görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, aile işlerinin başına geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir