AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide dilek dilemek

Kahve falında camide dilek dilemek

Kahve falında camide dilek dilemek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında camide dilek dilemek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında camide dilek dilemek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilek dilemek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mumla dilek dilemek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek sonra kendi işini kuracağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek varolan borçların yakında ödeneceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir